דף הבית > המתכון השבועי
 מרק מינסטרונה
המרכיבים (8-6 מנות):
2   כפות שמן זית
2   בצלים גדולים, חתוכים לקוביות קטנות
2   קישואים, חתוכים לקוביות קטנות
2   גזרים, חתוכים לקוביות קטנות
2   גבעולי סלרי עלים (כרפס), קצוצים דק
5   גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק
½  כרוב לבן קטן, חתוך לרצועות דקות
8   שיני שום, כתושות
200-150  גרם נקניק קבנוס, פרוס דק (לא חובה)
4   עגבניות, מגוררות גס
1   כפית מלח
½  כפית פלפל שחור
½  כפית מיורן
12-10 כוסות מרק בשר או עוף צח
100  גרם פסטה חלולה
 
אופן ההכנה:
  1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הירקות והשום ומאדים בסיר מכוסה. בוחשים לעתים תכופות.
  2. מוסיפים נקניק, עגבניות, מלח, פלפל ומיורן. מערבבים היטב. יוצקים את ציר הבשר או המים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה כ-25 דקות.
  3. מוסיפים את הפסטה ומבשלים עוד כ-15 דקות או עד שהירקות רכים.
 
 

עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108



בעוד שבועיים נחגוג את ט"ו בשבט

זהירות מאכילה מוגזמת של פירות יבשים

נתפלל לחורף גשום ומבורך

תהיה שנת פריצה בדיאטה

 
 


הנושא השבוע הוא:
הכחשה

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 
מרק מינסטרונה


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
בעיה כבדת משקל,
שיר-לי גולן

 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017