דף הבית > המתכון השבועי
 אגרול אפוי (2 אגרולים = תחליף למנת פחמימה +שומן)
מרכיבים
 1 כפית שטוחה אבקת מרק בטעם עוף
1 חבילה נבטים
1 גזר
1 גמבה
  כרוב לבן
1 פטריות חתוכות
1 בצל בינוני חתוך לרצועות
1 כפית שמן
1 כפית רוטב סויה
  מלח לפי הטעם
1 עלי פילו
 
 
אופן הכנה :
פורסים את הבצל לחוד, שופכים לווק על כפית השמן שמחכה כבר  בפנים ומאדים.
פורסים יחד  במעבד מזון את הכרוב, הגזר והגמבה.
כשהבצל מתרכך מוסיפים לו את  הפטריות, הכרוב, הגזר והגמבה.
מטגנים בערבוב (כף עץ !) עד שהירקות מתרככים מעט, מוסיפים נבטים, אבקת מרק, רוטב סויה ומלח ומטגנים עוד כמה שניות.
 
(ניתן להוסיף  לזה - שום פרוס או כתוש, פלפל לבן, קורט  ג´ינג´ר/זנגביל).


להרכבת האגרול:
חוצים  עלה פילו ל-2  ומקפלים למלבן ארוך. מתיזים שפריץ אחד של תרסיס שמן, שמים כף גדושה מהסלט  הסיני, מהדקים את השוליים ומגלגלים לצורה של אגרול. מתיזים מעל שפריץ נוסף של שמן  ואופים בתנור עד להשחמה.  

 
 


עשרת הדברות למתחיל  
1500 קלוריות  
המלצה ל-6 ארוחות ביום
תפריטי שלד
תחליפים
רשימת קניות כדאית  
כניסה לפורום  
המתכון השבועי
עקרונות התוכנית  
קוגל תפוחי אדמה ללא שמן  
מאמרים מקצועיים  
חדשות

 אבחון דידקטי
ד"ר משה רז
050-7833108



עכשיו צריך להתכונן לשנת תשפ"ב

תהיה שנת פריצה בדיאטה

שימו לב למאמר החדש

 


הנושא השבוע הוא:
נפש בריאה בגוף בריא

 לידיעתכם

 המתכון השבועי: 
 אגרול אפוי


שימו לב
הוספנו מדור "מאמרים מקצועיים"
בעיה כבדת משקל,
שיר-לי גולן

 

24/07/2009

 
12/02/2011

 


02/06/2012


23/05/2017

פותח ע"י סופטמדיה בניית אתרים