מתכוני ירקות מבושלים וגם אומלט
החומרים
|
אופן ההכנה
|
אומלט פטריות
ספריי שמן
1 בצל בינוני
1 קופסא פטריות חתוכות (או טריות)
1 ביצה
1 חלבון של ביצה
מלח ופלפל שחור
|
משפריצים מהספריי שמן, משחימים את הבצל, מוסיפים את הפטריות והתבלינים ומערבבים.
מוסיפים את הביצה והחלבון ומטגנים.
|
כרוב מאודה
ראש כרוב לבן, בינוני-חתוך לרצועות
1 בצל גדול
קופסא רסק עגבניות קטנה
כף קמח
כוס מים
1 שקית ממתיק מלאכותי
מיץ מחצי לימון
2 עלי דפנה
שקית מרק 10 בטעם עוף
פלפל שחור, פפריקה
|
משחימים הבצל עם ספריי שמן, מוסיפים הכרוב ומאדים.
מוסיפיפ כף מים ואת כל התבלינים, פרט לקמח, לרסק וללימון.
מבשלים 1/2 שעה על אש קטנה ומערבבים מידי פעם.
לקראת הסוף מוסיפים את הרסק, הלימון והקמח, בוחשים היטב עד לרתיחה.
|
גיבץ' ירקות מבושלים
בצל חתוך לפרוסות
חציל גדול קלוף וחתוך
2 קישואים קלופים וחתוכים לפרוסות
פלפל אדום חתוך לרצועות
כמה פרחי כרובית
2 גזרים קלופים, חתוכים לרצועות
ספריי שמן
שקית מרק 10 בטעם עוף
פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור
1/2 קופסא רסק עגבניות קטנה
מעט ממתיק מלאכותי
|
מבשלים את הכל ביחד על אש קטנה במשך כ – 40 דקות עד שעה.
|
גיבץ' ירקות אחר
3 בצלים
2 גזרים מרוסקים גס
1 גמבה פרוסה לרצועות
1 פלפל ירוק פרוס לרצועות
3 קישואים חתוכים לקוביות
1 חציל חתוך לקוביות
1/2 שקית לקט כפרי
4 כפות קטשופ
מלח, פלפל שחור גרוס
|
מאדים הבצל, מוסיפים את שאר הירקות, מאדים מעט ומביאים לרתיחה, מבשלים על אש בינונית עוד כ- 20 דקות
|